bbce

bbce

bbce

bbce

سرامیک نمای بیرونی

به طور کلی به مواد کانی غیر فلزی سرامیک میگویند، به این مفهوم که علاوه بر اینکه معدنی هستند در عین حال خواص فلزی ندارند. دانشی که به بحث در مورد سرامیک می پردازد به علم سرامیک و صنعت مرتبط با آن به صنعت سرامیک شناخته می شود.
در این صنعت دو شاخه اصلی وجود دارد :
1.سرامیک های سنتی 2.سرامیک های پیشرفته
در واقع سرامیک خشک نما جزء دسته دوم یعنی سرامیک های پیشرفته قرا می گیردو دربیشتر مواقع بع حالت اکسترودی تولید میگردد.
سرامیک خشک نما گروهی از مواد نو هستند که با توجه به کاربرد، ارزش افزوده و پیچیدگی فناوری، دارای تقسیم بندی های مختلفی هستند.

سرامیک نمای بیرونی ، سرامیک نما طرح سنگ ، قیمت انواع سرامیک نمای ساختمان ، نمای سرامیک خشک ، نمای سرامیک حیاط ، طرح سرامیک نما ، نمای سرامیک ساختمان یک طبقه ، قیمت سرامیک پرسلانی نما

ویژگی های سرامیک خشک:

1.سرعت اجرای بالا
2.عدم ایجاد ضایعات ساختمانی و سروصدا
3.کاهش اتلاف انرژی
4.آسانی اجرا برای ساختمان های مرتفع به دلیل عدم استفاده از ملات

در اجرای سرامیک به روش خشک توجه به نکات زیر ضروری است:

-پنجره، درز، برآمدگی ها و نقاط کور ساختمان باید با دقت و تمرکز زیاد آب بندی شوند.
-لایه محافظ روی دیوارو قسمت های ریز کار باید به دقت کنترل و بازبینی شوند.
-نوع مصالح مورد استفاده و زیر سازی های موجود باید از نظر زیبایی شناختی بررسی شوند و با یکدیگر تطابق داشته باشند، قیمتی مناسب داشته باشند و به آسانی و با سرعت بالایی اجرا شوند.
-چهار چوبی که انتخاب می شود باید از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار باشد.
– اتصالات در برابر سرما، گرما، بخار آب و گازهای موجود در هوا مقاوم باشند و از اتصالاتی ضخیم و با دوام استفاده شود.
-متریال زیرسازی با مصالح نمای خشک به گونه ای انتخاب شود که از لحاظ شیمیایی با یکدیگر مغایرت نداشته باشند. (باعث خوردگی نشوند.)
حتما پس از نصب کیفیت کل سازه نما مورد بررسی و آزمایش قرار گیرد.

انواع سرامیک خشک :

رایج ترین دسته بندی سرامیک خشک نما بر اساس نحوه تولید، ضخامت، سیستم های زیرسازی اجرای آنهاست. محصول ارائه شونده توسط شرکت آریونمای پاسارگاد شامل سرامیک پرسلان نما به حالت تو پر (فول بادی) می باشد. پرسلان ها دوام و مقاومت بالایی دارند که باعث می شود پس از گذشت چندین سال از عمر نمای ساختمان همچنان پوششی جذاب و زیبا به نظر بیایند. به طور کلی این متریال را می توان در زمره یکی از مصالح نمای خشک زیبا و با دوام قرار داد.

خصوصیات سرامیک خشک پرسلانی تو پر:

-این سرامیک ها بیشتر خاصیت های سرامیک خشک پرسلانی که همان جذب آب کم می باشد را دارا هستند.
-این سرامیک ها دارای ابعاد استاندارد است و همچنین قابلیت برش به اندازه های مورد نظر طرح را نیز دارد.
-سیستم های اجرایی مخصوصی به منظور نصب این سرامیک به لحاظ نمایان و غیر نمایان بودن طراحی و تولید گردیده، که دارای استانداردهای جهانی است.

نمای لوور چیست

لوورهای آلومینیومی یا نمای دوکی افزون بر مانع شدن از برخورد مستقیم نور خورشید بر ساختمان، به مهندسان  معمار این امکان را می دهد تا نمای زیبایی را طراحی نمایند.
این لوورها نسخه تازه ای از نورگیرها می باشند که در اندازه های گوناگون ساخته می شوند و قابلیت آن را دارند که به صورت های افقی و یا عمودی در ساختمان تعبیه گردند.

نمای لوور چیست ، قیمت لوور آلومینیومی ، لوور دوکی ، انواع لوور ، لوور متحرک ، لوور چوبی ، لوور دوکی شکل ، لوور آلومینیومی متحرک
لوور دوکی – شیدر :
این مدل از لوورها قادر هستند با بهره گیری از تیغه هایی با مقطع دوکی شکل نماهای ظریف و خیلی چشمنواز ایجاد کنند که نتیجه آن افزون بر زیبایی نما آفتابگیرهای کاربردی و مناسب نیز می باشد. قطر این لوورها 100 میلی متر تا 400 میلی متر است و لوورهای آلومینیومی (ساخته شده از آلیاژ 6063 آلومینیوم) اثرگذاری اشعه های نور خورشید را تا 80% پایین می آورد و منجر به پایین آمدن مصرف انرژی تا 30% نیز می گردد.
این مدل از 3 بخش عمده شکل گرفته که با وصل شدن به سازه ایجاد کانکشن لوور را می دهد.
بخش متصل شده به سازه به اسم خورشیدی که دربرگیرنده دندانه ها است و همه مراحل نصب لوورها را از زاویه صفر درجه با بالا بردن 5/22 درجه ماکزیمم تا 5/67 درجه ممکن می کند.
نوکی که به عنوان محافظ بخش به کار می رود با دندانه های تعبیه شده بر رویش در بخش پایانی از یک سو به خورشیدی و از سمت دیگر به بخش اصلی وصل می گردد. مقطع دوکی که روی قسمت نوکی موجود است و باعث ایجاد همه نمای ساختمان می گردد.
End cap  گونه دیگری از جزییات نصب و تعبیه این مدل از لوورها است که برای وصل کردن از چپ و راست در ساپورت های ویژه و همینطور در بتن پایانی لوور قابل اجرا می باشد.  قطر mm100 تاmm400
لوورهای آلومینیومی (تولید آلیاژ 6063 آلومینیوم) تاثیر تشعشع نور خورشید را تا 80% کاهش داده و باعث می شود تا مصرف انرژی تا 30% کاهش یابد .
این سیستم از 3 قطعه اصلی تشکیل شده است .( که با اتصال به سازه بوجود آورنده مجموعه لوور می باشند)
قطعه اتصال به سازه به نام خورشیدی که دارای دندانه ها می باشد و کلیت قرارگیری لوورها را از زاویه صفر درجه با افزایش 5/22 درجه حداکثر تا 5/67 درجه امکان پذیر می سازد.
منقاری که نگهدارنده قطعه اصلی می باشد که با دندانه های موجود در قسمت انتهایی از یک سمت به خورشیدی و از سوی دیگر به قطعه اصلی متصل می شود .
مقطع دوکی که روی قطعه منقاری قرار گرفته و کلیت نما را می سازد .
End cap نوع دیگری از دیتایل نصب می باشد که جهت اتصال از چپ و راست در ساپورت های خاص و همچنین بتن انتهایی لوور کاربرد دارد.
در واقع این لوور ها نسل جدیدی از نورگیر ها هستند که در سایز های مختلف تولید شده و می توان آنها را به صورت های افقی و یا عمودی نصب نمود.
مدل ثابت :
این مدل از نمونه های پرکاربردترین شیدرهای لووری در گونه خود هستند که به خاطر ساده و به صرفه بودن شان و همینطور به خار تعبیه و نصب آسان شان می توانند بر روی نماهای گوناگونی از جمله نمای شیشه ای، ورق کامپوزیت و هر نمای دیگری که خواهان زیادی دارد نصب شوند.
مدل متحرک :
این مدل به وسیله کنترل از راه دور و یا سوییچی در اختیار مشتری ها قرار می گیرد و در ضمن  این مدل بوسیله اتصالات و قطعه های مخصوصی که در کنارش وجود دارد قابلیت سازگاری با  فن آوری های تازه را دارد و به صورت کاملا شخصی سازی شده می تواند عمل نماید. نصب این لوورها نیز به دو صورت ثابت و متحرک اجرا می گردد.
لوور های مکعبی
لوورهای مکعبی هم در اندازه های گوناگون ساخته می شوند و چارچوب کلی آنها از آلومینیوم است.
لوور های کامپوزیت
این لوورها بوسیله ورق کامپوزیت ساخته شده که جعبه ای شکل بوده و همه امکانات نمای کامپوزیت ا دارد.
لوورهای آلومینیومی شکننده نور خورشید –سیستم های نورگیر آلومینیومی
لوور آلومینیومی در بناهای مسکونی، اداره ها، مدرسه ها، مراکز ورزشی و در هر بنایی که در آن زیبایی و بوجود آوردن محیطی راحت با نور و دمای متعادل مدنظر است مورد کاربرد دارد. این لوورها توانایی دادن آنادایز جهت رنگ های، نقره ای، طلایی، برنز و سیاه را دارند و اگر از رنگ لاکی یا همان پودری استفاده شود می توانند در هر رنگ استاندارد واقعی رنگ، ساخته شوند. نورگیرهای آلومینیومی زاویه دار نیر اثر اشعه های خورشیدی را تا 80% پایین می آورند و منجر به پایین آمدن مصرف انرژی تا 30% می شوند. این نورگیرهای آلومینیومی به علت بهره گیری از آلیاژ 6.63 آلومینیوم زیادترین استحکام را در مقابل بادهای بیش از 150 کیلومتر بر ساعت در بحرانی ترین حالت ممکن را دارند که بعد از تعبیه احتیاج به مراقبی خاصی ندارند. طراحی گسترده و با جذابیت عالی تیغه ها با اندازه های 100، 120، 150، 170، 200، 225، 400 میلیمتر می تواند آمیزه جذاب و چشم گیری را به همراه مصالح گوناگون ساختمانی در نمای مدرن بناها پدید آورد.

نمای اسپایدر

نمای اسپایدر

روش اجرای نمای اسپایدر ، قیمت شیشه اسپایدر ، دتایل شیشه اسپایدر ، شیشه اسپایدر چیست؟ ، ابعاد شیشه های اسپایدر ، نمای شیشه ای کرتین وال ، نمای شیشه ای لامل ، نمای شیشه ای فریم لس

نمای اسپایدر غالبا شیشه لمینت شده ای است که از دو لایه شیشه سکوریت  6میلیمتر فلوت استاندارد درجه یک و در لایه طلق که در مجموع 52/1میلیمتر و در میان دو شیشه سکوریت قرار می گیرد، تشکیل شده است.

نمای شیشه ای اسپایدر در فروشگاه ها و در نمای مدرن مورد استفاده زیادی دارد.

با توسعه سبک های مدرن در ساختمان، نمای شیشه ای اسپایدر، بیشترین دید را با حداقل میزان بهره گیری از فریم و فلزات با بالاترین رده ایمنی و ایزولاسیون را امکان پذیر کرده است.

محبوب ترین و اغلب گرانقیمت ترین نوع نما سیستم نمای اسپایدر است.اتصالات عنکبوتی از جنس فولاد ضد زنگ مهمترین قسمت یک نمای اسپایدر هستند که وظیفه مهار شیشه و نیروهای وارد بر آن را دارد.به کمک این اتصالات شیشه ای امکان ساخت هر نوع نمای شیشه ای مانند سقف های شیبدار,سقف های گنبدی شکل و …امکان پذیر است.

نمای اسپایدر گلس فین سیستم ساده ای دارد.در واقع نمای گلس فین از چند تیغه عمودی شیشه ای ساخته شده است که با کمک یراق آلات اسپایدر از نمای شیشه ای حمایت می کنند.از سیستم گلس فین بیشتر در نما هایی که ارتفاع زیادی ندارند کاربرد دارد.اگر ارتفاع نما زیاد است بهتر است از سیستم لوله ای یا کابلی استفاده کنیم.

سیستم کابلی در کنار ساختار مدرنی که دارد باعث ایجاد حداکثر شفافیت در نمای شیشه ای شما می شود.یراق آلات و کابل در سیستم کابلی همه از جنس استیل ضد زنگ می باشند.این یراق آلات نیروهای جانبی را به کابل, و کابل به سازه اصلی ساختمان منتقل می کند.

استفاده از براکت لوله ای عنوان خرپا در نمای اسپایدر از دیگر روش ها محبوب تر هست.در این روش براکت ها در پشت نما قرار می گیرند و با کمک یراق آلات اسپایدر شیشه را در جای خود مهار می کنند.در این روش براکت های در نما قابل رویت هستند.

نحوه طراحی نمای اسپایدر

طراحی و ساخت سازه های شیشه ای آمیزه ای از هنر و تکنولوژی روز دنیا می باشد که در معماری نوین امروزی با دیدگاهها و روشهای متفاوتی انجام می گیرد.در این مقاله سازه های شیشه ای از لحاظ ساختارهای مسطح و هندسی که متحمل بار هستند و شیوه های برخورد با این سازه ها مورد بررسی قرار گرفته است.این پروژه به روش کتابخانه ای و مطالعه مورد به مورد از منابع مختلف و ترجمه متون مرتبط با بحث انجام شده است .در سازه های شیشه ای ساختار شبکه های مسطح و هندسی ، رفتارهای متفاوت در سازه ساختمان را دارد.انتخاب ساختار و هندسه خاص برای سازههای شیشه ای ، منوط به نحوه انتقال بار بین عناصر متحمل بار است.

خصوصیات و اجزای تشکیل دهنده نمای اسپایدر :

شیشه های با ابعاد بزرگ که به وسیله تکنیک های مختلف لیمنت و سکوریت کاملاً ایمن گردیده است.

اتصالات و بستهای اسپایدر که تمام استیل می باشد و به صورت چنگکی دارای اتصالی به شیشه است.

بادبندها و استراکچرهای کاملاً محاسبه شده که اسکلت اصلی نما را تشکیل می دهد با در نظر گرفتن فشارهای داخلی مانند باد، زلزله و وزن، ارتفاع شیشه های نما طراحی می گردد.

پر کردن فاصله مورد نیاز در بین شیشه ها با چسب های تلفیقی که ضامن سلامت شیشه ها و ایزولاسیون نما می باشد

ترمووود

آشنایی با انواع مواد و مصالح به شما کمک می کند انتخاب بهتری داشته باشید و در نهایت فضای با کیفیت تری را تجربه کنید، فرقی نمی کند که این مواد و مصالح در کدام قسمت خانه مورد استفاده قرار می گیرند، در نمای ساختمان یا در دکوراسیون داخلی . مهم این است که شما توانایی تشخیص محصولات با کیفیت را داشته باشید، اصلا شاید لازم باشد که برندهای برتری که آن محصول را ارائه می کند را بشناسید. همان طور که می دانید این روزها ترمووود تبدیل شده به یکی از متریال های محبوب، بنابراین ما هم بد ندیدیم که راجع به آن ها اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم و برای این کار از تجربه ها و اطلاعات شرکت آریونما کمک گرفته ایم.

پیشنهاد مطلب: اجرای نمای شیشه ای کرتین وال و کفپوش تایل ترمووود

اجرای دکوراسیون داخلی و سقف کاذب ترمووود

اجرای دکوراسیون داخلی و سقف کاذب ترمووود

چوب های ترمو به ۴ دسته کلی تقسیم می گردد:

ترموود از چوب پاین (Pine)
چوب کاج فنلاند می باشد. جزء دسته نرم چوب ها است و دارای گره های پروانه ای می باشد که هر  ۵۰ سانت یکبار گره ها تکرار می گردند. دارای بیشترین تنوع پروفیلی و شامل ۳۵ سال گارانتی و ۱۰ سال بیمه ایران می باشد.

ترمووود چوب پاین بدون گره (Radiata Pine)
این چوب نیز جزء دسته نرم چوب ها است با این تفاوت که بدون گره می باشد.

 

ترموود از چوب اسپروس (Spruce)
این نوع از چوب ها از جنس درخت اسپروس می باشد و جزو نرم چوب ها است. گره های آن به صورت نقطه ای بوده و در طول چوب بصورت نامتوازن تکرار می شود. این نوع چوب نیز شامل ۳۵ سال گارانتی و ۱۰سال بیمه ایران می باشد.

ترمووود، بهترین نمای چوبی

ترموود از چوب اَش  (ASH)
این نوع چوب جزء دسته سخت چوب ها و بدون گره می باشد.  به دلیل سخت بودن این نوع از چوب، در مقابل از دست دادن رطوبت مقاومت نشان می دهد و  فرآیند ترمو باعث خشک شدن کامل چوب نمی شود . به همین دلیل استفاده از این نوع چوب برای فضای باز پیشنهاد نمی گردد.

ترمووود، بهترین نمای چوبی

ترمووود، بهترین نمای چوبی

رنگ ترمووود مقاوم در برابر آفتاب
چوب های ترموود از جنس کاج در برابر تمامی شرایط جوی مقاوم هستند و قبل از نصب نیاز دارند تا با رنگ های مخصوص ترموود که از مشخصه های بارز آن مقاومت در برابر UV آفتاب و جلوگیری از تغییر رنگ چوب می باشند رنگ شده و سپس نصب شوند.

این رنگ ها جزء عملیات تکمیلی ترموود بوده و از هرگونه تغییر رنگ چوب جلوگیری می نماید. این رنگ ها پایه آب و جذبی بوده و دارای ۲۰ پرده رنگی می باشند که تنوع بالای آن قدرت انتخاب مشتری را افزایش می دهد.
رنگ های مذکور محصول شرکت TEKNOS فنلاند می باشند که این شرکت مورد تائید انجمن بین المللی ترموود برای محافظت سطحی می باشد.

پیشنهاد مطلب : اجرای دکوراسیون داخلی و سقف کاذب ترمووود

مراحل رنگ کاری چوب ترموود
رنگ کاری شش وجه چوب های ترمو در سه مرحله به شرح زیر انجام می شوند :

AQUA BASE : در این قسمت چوب ها داخل وان هایی قرار می گیرند و تمامی منافذ بسته می شود و برای رنگ کاری آماده می شود

COLOR : در این مرحله ماده رنگی به چوب اضافه می گردد . مرحله رنگ کاری ۲ سری انجام می گردد.

TOP COAT: مرحله تاپ کات مرحله ضد UV رنگ کاری می باشد که مایع تاپ کات روی چوب اسپری می شود و برای فضای خارجی ساختمان مقاوم می شود.

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال و کفپوش تایل ترمووود

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال و کفپوش تایل ترمووود

چوب زیر سازی برای نصب ترموود 
چوب های زیرسازی مورد استفاده، چوب کاج روس می باشد که با ماده اشباع فنلاندی اشباع می گردد تا در مقابل شرایط آب و هوایی مختلف و حشره خوردگی استحکام پیدا کند. معمولا به ازای هر متر مربع چوب ترمو، ۳ متر طول چوب زیرسازی مورد استفاده قرار میگیرد.

پیچ های استفاده شده برا نصب ترموود 
پیچ های مورد استفاده از نوع گالوانیزه می باشد و با توجه به رنگ چوبها دارای دو نوع رنگ تیره و روشن می باشد که باعث می گردد پیچ ها بر روی نما دیده نشوند.

کلیه چوب های پاین (Pine) و اسپروس (Spruce) فین وود دارای۳۵ سال گارانتی و ۱۰ سال بیمه ایران می باشد.

برای انتخاب مناسب ترین نمای ساختمان ازمیان انواع مختلف پوشش های نما می توانید از کارشناسان آریونما مشاوره گرفته تا بهترین گزینه را برای پوشش نمای ساختمان انتخاب نمائید.